Belci City Residence, Fethiye Ölüdeniz Otelleri

Yaz mevsimini özel kılan şeylerden biri de sene boyunca hayalleri süsleyen tatillerdir. Bu tatilleri mükemmel hale getirmek ve olumsuz durumlarla karşılaşmadan tatilin tadını çıkarmak için de tercih edilen otellerin önemi yadsınamaz. Fethiye Ölüdeniz otelleri içerisinde Belci City Residance, konforuyla, temizliğiyle, eşsiz manzarasıyla müşterilerini cezbeden, hayallerdeki tatilleri gerçekleştiren otel olarak ön plana çıkmaktadır. Merkeze yakın olmasıyla ulaşımı kolaylaştıran Belci City Residance, aynı zamanda büyülü manzaralarıyla tatil severleri bekliyor!

Fethiye Ölüdeniz Otelleri

Muğla'nın Fethiye ilçesinde eğlenceli bir tatil planı yapıyorsanız Fethiye Ölüdeniz otellerine mutlaka göz atmalısınız. Tercih edeceğiniz otel, tatilinizin de kalitesini doğrudan etkileyeceği için detaylı bir araştırma yapmanız gerekebilir. Aradığınız konforu, temizliği, hizmeti ve huzuru Belci City Residance'ta bulabilirsiniz. Kaliteli hizmeti, güler yüzlü ekibi, eşsiz manzaraları, konumu ve diğer tüm imkanlarıyla sizlere "Aradığım tatil buymuş!" dedirtecek Belci City Residance, uygun fiyat seçenekleriyle karşınızda! Belci City Residance'tan erken rezervasyon işlemlerinizi tamamlayarak tüm senenin yorgunluğunu üzerinizden kolayca atabilirsiniz.

Neden Belci City Residance'ı Tercih Etmelisiniz?

Fethiye Ölüdeniz otelleri arasında kalitesiyle kendisinden söz ettiren Belci City Residance, rahatı ve konforu bir arada sunmakla birlikte tüm müşterilerinin beklentilerini karşılamaktadır. Bu otelde tüm müşterilere özel ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi, ücretsiz otopark, kablosuz internet, premium TV kanalları, klima ve çamaşırhane hizmetleri sunulmaktadır. Otele kayıt yaptıran müşteriler havalimanında karşılanarak transfer sağlanmaktadır. Tüm bunlara ek olarak otelin ortak alanlarında kahve ve çay servisi yapılmaktadır. Erken rezervasyon yaptıran kişilere uygun fiyat seçenekleri sunan Belci City Residance, hayallerinize uyan tatili gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Siz de hemen rezervasyon yaptırabilir, bolca anı ve fotoğraf biriktirebileceğiniz bir tatil gerçekleştirebilirsiniz.

Belci City Residance'ta Sizleri Neler Bekliyor?

Fethiye Ölüdeniz otelleri denilince akla ilk gelen otellerden biri de elbette ki Belci City Residance'tır. Çünkü Belci City Residance, temizlikten asla ödün vermeyenlerin, konforu ve rahatı arzulayanların, macera tutkunlarının ve şehir hayatından sıkılıp kendini doğanın kollarına bırakmak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Belci City Residance’ın terasında  gün batımını doyasıya izleyebilir, keyif kahvenizi sevdiklerinizle kahkahalar eşliğinde yudumlayabilir ve eğlenceli aktiviteleriyle vaktinizi dolu dolu geçirebilirsiniz.

Belci City Residance Lüks ve Konforu Bir Araya Getiriyor

Belci City Residance, Fethiye Ölüdeniz otelleri arasında ev konforunu bulabileceğiniz nadide otellerden biridir. Premium TV kanalları sayesinde ailenizle birlikte dizinizi izleyebilir, minibardan ücretsiz yararlanabilirsiniz. Macera seven biriyseniz dalış, bisiklet turları ve doğa yürüyüşlerine katılabilir, Fethiye'nin keşfedilmeyi bekleyen yerlerini ziyaret edebilirsiniz. Piknik yapmayı seviyorsanız Belci City Residance'ın ücretsiz piknik alanlarından faydalanabilirsiniz. Yapboz, masa oyunlarıyla çocuklarınızla birlikte siz de bolca eğlenebilirsiniz. Tüm bu aktiviteleri yaptıktan sonra üzerinizden tatil yorgunluğunu atmak için ultra lüks yataklarda mışıl mışıl uyku çekebilirsiniz. O halde rezervasyon işlemlerinizi hemen yaptırmalı, uygun fiyat seçeneklerinden yararlanmalısınız.